Draai je scherm voor de beste ervaring.

loading

bureau voor merkidentiteit, ontwerp en webdevelopment

We werken samen met opdrachtgevers die onze werkfilosofie delen en het belang van branding binnen de bedrijfsstrategie begrijpen. Samen maken we doelgerichte, visueel krachtige merken met een stevige technische fundering. Lees meer over wat we doen

Een selectie van ons klantportfolio

Klant_logo_AIGHD

Schuif aan
bij BuroBureaux

Hier geloven we in jouw unieke verhaal, niet in vluchtige trends of hypes. Dit verhaal vertellen we voor jou graag aan de wereld met een oplossing die het verdient om gezien en gedeeld te worden; jouw merk of organisatie krachtig in beeld bij jouw doelgroep.

Hoe we dit doen? Door jouw idee, concept of merk uit te werken in een krachtige totaaloplossing. Van het ontwerp en de visuele vormgeving tot het technische maatwerk. Ontwerp en ontwikkeling werken bij ons aan één bureau. Zo weet je zeker dat de functionaliteiten naadloos aansluiten op het design.

Wat ons werk onderscheidt? Het is niet alleen klaar voor de vraag van vandaag, maar ook voor morgen – als jij groeit, groeit onze oplossing met je mee. Schuif aan en kies voor een strategische partner die in een snel veranderende markt merken en organisaties helpt relevant te blijven.

Joost van Vredendaal

Art director

“Ik praat in vorm en denk in kleur”. Joost is als art director actief voor het midden- en grootbedrijf en organisaties. Zijn drijfveer is het telkens opnieuw uitvinden van én verdiepen in een passende merkbeleving. Hij heeft zijn ontwerp-expertise onder andere ingezet binnen de gezondheidszorg, tech-branche, start-up’s en fondsen/stichtingen.

Cornelis de Ruijter

Developer + Business analist

“Met scherpe vragen stellen, kom ik snel tot de kern.” Cornelis overtreft graag verwachtingen, is pragmatisch en vindt altijd een maatoplossing binnen elk budget. Door zijn jarenlange ervaring als business analist en web developer, benadert hij iedere vraag vanuit een menselijk perspectief en komt hij met het best mogelijke eindresultaat voor jou en je eindgebruiker.