Nieuws

Kleurrijke rebranding voor Stnvbf

Heb je een goed (maatschappelijk) initiatief dat het verdient om gerealiseerd te worden? De website van Stichting Ballegooijen is volledig vernieuwd – als onderdeel van een totale rebranding – om jouw nog beter inzicht te geven over de mogelijkheden. Met een nieuw logo, een fris kleurenpalet, illustraties en (lucht) fotografie/video!

De Efteling bestelservice!

BuroBureaux heeft meegewerkt aan de nieuwe bezorgservice in De Efteling verblijfslocaties. Gasten kunnen vanuit hun vakantiehuisje of hotelkamer én via een bestelzuil pizza & broodjes bestellen, die na een heerlijk dagje Efteling bij de accommodatie bezorgd worden.

Update: Newland EMEA

Newland-id.com is vernieuwd! Bij dit project hebben we onze art direction skills ingezet en de corporate identiteit zoals we deze eerder ontworpen hadden, verder uitgebreid. Dit is wereldkundig gemaakt met de sociale mediacampagne zoals video’s en visuals.

Palliaweb’s platform online

Beladen informatie toegankelijk gemaakt. Samen met het team van Palliaweb.nl hebben we de website een visuele update gegeven en gebruikers-functionaliteiten verder geoptimaliseerd.

Water Waves’ nieuwe identiteit

High technology op z’n zuiverst! Water Waves ontwikkeld innovatieve technologieën om op een duurzame en betaalbare manier (afval)water te zuiveren. Wij implementeren de visuele stijl in technische devices zoals dashboards voor tablets.

Eau de Bureaux

Elk jaar verzorgen wij een unieke giveaway voor onze opdrachtgevers om het jaar mee af te sluiten. Kerstmis draaide om het thema ‘In geuren en kleuren trots zijn op je onderneming’. Kortom, ons parfum Eau de Bleu! visual 1 visual 2 visual 3