Nieuws

Dieet-platform live!

Met de upgrade van het platform Dieetbehandelingsrichtlijnen voor professionals, komt ook het nieuwe logo en de visuele identiteit geheel tot haar recht. De minimalistische, grafische aanpak heeft geresulteerd in helder gestructureerde informatie database.

Bespoke Vintage Design

Bespoke Vintage Design, onze tweede onderneming is nu online! De collectie bestaat uit Mid-century Amerikaanse en Scandinavische meubels en merken. Deze zijn volledig opnieuw gestoffeerd en gerenoveerd voor elk hedendaagse interieur!

Plieger showreel

Ben jij je bewust van het verschil in gevoel tijdens het betreden en het verlaten van een badkamer? Je ontdekt én ervaart het allemaal in de nieuwe Plieger showroom in Utrecht. Onze bijdrage? Onder andere de narrow casting animatie-video.

Nieuw! De Koepel

De Koepel, hét nieuwe platform voor mensen die financiële hulp zoeken of advies op het gebied van welzijn kunnen gebruiken. Het logo, visuele identiteit en het website-ontwerp hebben wij voor onze rekening genomen.

Salone del Mobile 2022

Salone del Mobile, dé design week die je als ontwerpbureau bezocht moet hebben. Samen met Studio V&ELF (interieurarchitectuur) hebben de beurs en de binnenstad van Milaan voor inspiratie gezorgd op het gebied van (duurzaam) design en vernieuwende materialen. 👉🏻 Instagram

Nwear lancering

Nwear wearable scanners! Hoe wij samen met het marketing team de lancering organiseren van deze nieuwe product range? Wat dacht je van 700+ partners die de live stream bekijken, custom made merchandise, graphics, drukwerk, animaties en commercials. Bekijk het volledige project.

Wannapay merkidentiteit

Maak kennis met Wannapay, dé manier voor slim en veilig betalen! Het logo-ontwerp, de off- en online branding én packaging hebben wij voor onze rekening genomen. Wederom een waardevolle samenwerken met moedermerk Newland EMEA.

Eressëa’s nieuwe look

Een begrip in Gouda en omstreken als het gaat om wellness en leefstijl? Dan heb je het over Eressëa. Met de stap naar een nieuwe off- en online branding en de maatwerk webshop, is deze unieke winkel gereed voor de toekomst!

Over Palliatieve Zorg

Over Palliatieve Zorg is een informatieplatform dat is ontstaan vanuit een samenwerking met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL). Hier kun je terecht voor informatie over palliatieve zorg als patient en je naasten. Wij zijn verantwoordelijk voor de visuele identiteit: van het logo-ontwerp, tot de huisstijl en de webpagina’s.

Kleurrijke rebranding voor Stnvbf

Heb je een goed (maatschappelijk) initiatief dat het verdient om gerealiseerd te worden? De website van Stichting Ballegooijen is volledig vernieuwd – als onderdeel van een totale rebranding – om jouw nog beter inzicht te geven over de mogelijkheden. Met een nieuw logo, een fris kleurenpalet, illustraties en (lucht) fotografie/video!

Platform palliatief onderwijs

Met steun van ZonMw heeft het Amsterdam VUmc – in samenwerking met Palliaweb – de ontwikkeling gestart van een nieuw onderwijsplatform gericht op palliatieve zorg voor (aankomend) zorgprofessionals. Het interne team van het VUmc heeft ons benaderd met de vraag om alle inhoudelijke en functionele wensen van het grote aantal stakeholders te inventariseren en hier een passend web ontwerp voor te maken.

De Efteling bestelservice!

BuroBureaux heeft meegewerkt aan de nieuwe bezorgservice in De Efteling verblijfslocaties. Gasten kunnen vanuit hun vakantiehuisje of hotelkamer én via een bestelzuil pizza & broodjes bestellen, die na een heerlijk dagje Efteling bij de accommodatie bezorgd worden.

Update: Newland EMEA

Newland-id.com is vernieuwd! Bij dit project hebben we onze art direction skills ingezet en de corporate identiteit zoals we deze eerder ontworpen hadden, verder uitgebreid. Dit is wereldkundig gemaakt met de sociale mediacampagne zoals video’s en visuals.

Palliaweb’s platform online

Beladen informatie toegankelijk gemaakt. Samen met het team van Palliaweb.nl hebben we de website een visuele update gegeven en gebruikers-functionaliteiten verder geoptimaliseerd.

Water Waves’ nieuwe identiteit

High technology op z’n zuiverst! Water Waves ontwikkeld innovatieve technologieën om op een duurzame en betaalbare manier (afval)water te zuiveren. Wij implementeren de visuele stijl in technische devices zoals dashboards voor tablets.

Eau de Bureaux

Elk jaar verzorgen wij een unieke giveaway voor onze opdrachtgevers om het jaar mee af te sluiten. Kerstmis draaide om het thema ‘In geuren en kleuren trots zijn op je onderneming’. Kortom, ons parfum Eau de Bleu! visual 1 visual 2 visual 3