Draai je scherm voor de beste ervaring.

loading

bureau voor merkidentiteit, ontwerp en webdevelopment

Ons portfolio is een combinatie van (nieuwe) merken en gevestigde bedrijven, organisaties en stichtingen die op zoek zijn naar een rebranding of hun online presence krachtig willen herpositioneren. Lees meer over ons en onze klanten

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren op maat.

Strategie
Business analyse
UX design
Mapping & Wire Frames

Concept
Conceptontwikkeling
Prototyping

Design & Branding
Corporate identiteit
Webdesign
Campagne-design
Illustratie & Animatie
Drukwerk & Merch
Implementatie design

Digital Development
Maatwerk &
Web development
Webshops
API’s & Koppelingen
Testing & Q&A
Projectmanagement

Interim
Ook zetten we ons op locatie in als interim-ondersteuning voor jouw onderneming.

Hoe gaan wij te werk?

Strategie

Wensenlijstje – Check! Maar voordat we aan de slag gaan,
leren we je graag beter kennen. Waar blink je in uit, waar liggen de uitdagingen en waar wil je naartoe, nu en in de toekomst? Naast deze business analyse passen we tools toe, die jouw product, merk of organisatie in kaart brengen. Denk hierbij aan heldere mapping, wire frames en user experience die de ervaring van jouw doelgroep het beste dient.

  • Mapping & User experience design

Concept

Vorm- en beeldtaal komen samen in een overkoepelende merkbeleving. We testen het conceptontwerp bij de doelgroep/gebruikers en scherpen het aan tot jouw merk universeel begrijpelijk en inzetbaar is. Met als resultaat een eigen karakter dat naadloos aansluit bij jouw filosofie én die gezien mag worden!

  • Prototyping

Design & Branding

We nemen je graag mee in het (ontwerp-)proces. Hoe we dat doen? Aan de hand van korte ontwerp-sprints waarin we interactief samenwerken, scherpen we het ontwerp aan en verzorgen we prototypes. Jouw strategie verweven we met een visueel sterke én karakteristieke corporate identiteit, die de brand presence krachtig (her)positioneert.

  • Implementatie design

Digital development

Bij ons is alles maatwerk, ook web development. Flexibiliteit is hierin keypoint, zodat het eindproduct aan jouw wensen van nu voldoet en met je meegroeit in de toekomst. Met onze alles-onder-één-dak-aanpak realiseren we het best mogelijke resultaat.

  • API’s & Middle ware

En daarna?

Uit het oog en uit het hart? Zeker niet, na de oplevering werken we graag samen verder aan de doorontwikkeling van nieuwe ideeën en strategieën. Daarnaast verzorgen we hosting en technisch onderhoud, wel zo gemakkelijk. Vraag naar de mogelijkheden die bij jou passen.

  • Onderhoud
  • Doorontwikkeling