Ndevor Software

Opdrachtgever
Newland EMEA

Sector
Technologie

Expertise
Logo
Corporate identiteit
Off- en online branding
Illustratie
Animatie
Merchandise

Ndevor software is ontwikkeld door Newland en voor Newland. Het is gebouwd als de eenvoudigste manier om al hun apparaten op de werkvloer te beheren. Elke mobile computer en tablet wordt automatisch voorzien van deze high-end software. Als trouwe partner van Newland, zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp van het logo en de gehele off- en online corporate identiteit.

Let’s talk tech, maar dan anders. Ndevor-software is ontwikkeld door én voor Newland-scanning producten. De complexe technologie maakt het mogelijk de software voor geselecteerde gebruikers of segmenten vanuit één plek aan te sturen. Om de kernwaarden van eenvoud en ontzorging voor de eindgebruiker te benadrukken, is een frisse en non-tech brandidentity ontworpen, die is uitgerold in off- en online-uitingen, zoals UX-interfaces, marketingmaterialen, merchandise, animatie en illustratie.

Newland-producten zijn traditiegetrouw allemaal naar vissen vernoemd, waarbij Ndevor dieper in dit concept duikt. De visuele stijl speelt met elementen die doet denken aan ontdekkingsreizen op zee. Zo ook de naam Ndevor, fonetisch voor endeavor, het streven naar onbegrensde mogelijkheden. Met onze speelse, visuele aanpak hebben we in samenwerking met een intern marketingteam de brug geslagen tussen complexe materie en toegankelijkheid voor een brede, internationale doelgroep.

Er is een onderscheidend vermogen ontstaan binnen de tech-branche door eigenzinnigheid voorop te stellen. Belangrijk is, dat Ndevor aansluit op de Newland-huisstijl en tegelijkertijd een opzichzelfstaand merk is, dat universeel aanspreekt. Ndevor is op grote schaal ingezet voor speciale experttrainingen en internationale beurzen.

Ndevor_mobiles