WaterWaves

Opdrachtgever
Aquacolor

Sector
Technologie

Expertise
Logo
Corporate identiteit
Off- en online branding
Illustratie
Dashboard digital development

hortibatch.nl

Water Waves ontwikkelt innovatieve technologieën om op een duurzame en betaalbare manier (afval-)water te zuiveren. Deze ontwikkelingen worden ondersteund door het VIDA-project en gefinancierd door het Horizon 2020-onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie. Deze garanties stellen Water Waves in staat om hun producten op de Europese markt te brengen.

De technische expertise van Water Waves is ongekend groot, nu is het taak om dit aan de – veelal minder technisch onderlegde – eindgebruiker over te brengen. Wij zijn ingeschakeld om dit proces te begeleiden, te ontwerpen en technisch te ontwikkelen.

Door middel van kennisuitwisseling hebben we ons de theorie eigen gemaakt en geïnventariseerd welke zaken belangrijk zijn om mee naar buiten te treden. Zo zijn we tot een (visuele) strategie gekomen die de focus legt op toegankelijke technologie, vertaald naar concrete unique selling points voor de eindgebruiker.

De realisatie van de zuivere visuele vormentaal is naast de huisstijl-items ook geïmplementeerd in interactieve dashboards voor de eindgebruiker. Met als resultaat een solide visueel en technisch fundament waarmee Water Waves niet alleen deze maar ook toekomstige technologische uitvindingen kan vermarkten binnen Europa.